Winkel /

Onze winkel staat open voor u

DE WINKEL

U bent van harte welkom in onze winkel op de kwekerij, gevestigd aan Hugo de Vriesweg 4 - 6. Dit is in Almere Buiten nabij de Oostvaardersplassen en naast tuincentrum Alméérplant. U kunt ons herkennen aan het oranje bord en de oranje vlag.

Stricker Rozen kwekerij (De winkel)Bij ons kunt u terecht voor een mooie verse bos Nederlandse rozen die ook nog eens milieuvriendelijk gekweekt zijn. U heeft bij ons al een bos rozen vanaf 6 euro. Ook verkopen wij kaartjes, geurkaarsen en diverse soorten vazen van Hakbijl Glass, waarin de rozen perfect tot hun recht komen.

Naast verse rozen kunt u bij ons ook terecht voor rouw- en trouwwerk.

Wilt u een echt romantische huwelijksdag? Dan mogen rozenblaadjes niet ontbreken.
De rozenblaadjes kunnen uitgestrooid worden maar het is ook een schitterende decoratie op bijvoorbeeld de dinertafel. Rozenblaadjes zijn ook geschikt voor de treurige momenten in ons leven, bijvoorbeeld ter afsluiting van een begrafenis of crematie. De rozenblaadjes zijn verkrijgbaar in wit, zacht rose en rood.

Mocht u vragen hebben over ons rouw- en trouwwerk of rozen(-blaadjes) willen bestellen, dan kunt u ons mailen of bellen op nummer 036 - 5321132. Uiteraard kunt u ook langskomen in onze winkel.

Wij hopen u snel te zien! 

U kunt bij ons ook pinnenHakbijl glas


U kunt bij ons ook pinnen!

Onze winkel bij Stricker Rozen

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.